sunnuntai, 9. syyskuu 2007
Suklaavuokakakku
350 g siivilöityjä jauhoja (ehke 200-250 g?)
3 ½ tl leivinjauhetta
3 rkl siivilöityä kaakaojauhetta (4-5 rkl)
225 g hienoa sokeria
225 g pehmeää margariinia
4 vatkattua munaa
4 rkl maitoa
50 g maitosuklaarakeita
50 g tummia suklaarakeita
50 g valkosuklaarakeita
tomusokeria hunnutukseen
Voitele suorakulmainen uunivuoka voilla tai margariinilla. Laita kaikki ainekset suklaarakeita ja tomusokeria lukuun ottamatta kulhoon ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon kaikki suklaarakeet. Siirrä seos vuokaan ja sivele pinta lastalla tasaiseksi. Paista 180 asteessa 30-40 minuuttia (20-25min), kunnes kakku kohoaa ja joustaa hieman painettaessa. Anna jäähtyä hyvin vuoassa (hyvin totta! vaikka herkun haluaisikin heti;) Hunnuta jäähtyneenä ja leikkaa neliöiksi.
Kommentit