Ohje aiemminkin jo käyttämästäni suklaakirjasesta, Aivan ehania, vaikken suklaahippusia jaksanutkaan kiireessä rouhia. Meheviä tul! <3 Olen tehnyt näitä aiemminkin, mutta lopputulos oli paljon kuivahkompi, joten tällä kertaa vähensi jauhojen määrää ja lyhensin paistoaikaa. Vähän niinkuin mutakakkuleivoksia :P Ohjeen pistän sellaisenaan ja sulkuihin omat muutokseni, soveltakaa jos tahdotte.:) (Kirjan kuva nääs poikkeaa paljon omastani)

888892.jpg

350 g siivilöityjä jauhoja (ehke 200-250 g?)
3 ½ tl leivinjauhetta
3 rkl siivilöityä kaakaojauhetta (4-5 rkl)
225 g hienoa sokeria
225 g pehmeää margariinia
4 vatkattua munaa
4 rkl maitoa
50 g maitosuklaarakeita
50 g tummia suklaarakeita
50 g valkosuklaarakeita
tomusokeria hunnutukseen

Voitele suorakulmainen uunivuoka voilla tai margariinilla. Laita kaikki ainekset suklaarakeita ja tomusokeria lukuun ottamatta kulhoon ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon kaikki suklaarakeet. Siirrä seos vuokaan ja sivele pinta lastalla tasaiseksi. Paista 180 asteessa 30-40 minuuttia (20-25min), kunnes kakku kohoaa ja joustaa hieman painettaessa. Anna jäähtyä hyvin vuoassa (hyvin totta! vaikka herkun haluaisikin heti;) Hunnuta jäähtyneenä ja leikkaa neliöiksi.