Ajattelin esitellä harvoja tekemiäni kakkuja, joskin ne ovat hyvin simppeleitä ja ei niin siistejä ulkoasultaan. Mutta ehkä minä ajan myötä kehityn. Harmi vaan kun kakkuja ei voi tehdä jatkuvaan, kun ei niitä syöjiä riitä. Seuraavana sitten isänpäivä (:

235310.jpg
Taisi olla äitille syntymäpäiväkakku viime vuonna. Suklaakakkupohja, välissä banaania (ja varmaan jotain muutakin) ja päällä kermavaahtoa, mansikoita ja karkkeja.


235311.jpg

Ja heti perään siskolle nimipäiväkakku. Edellistä suklaisempi kakkupohja (olisikohan Pirkan kaakaojauhepurkin kyljestä), välissä ainakin persikoita ja päällä sulatettuna tummaasuklaata ja koristeena persikoita.


235312.jpg

Pari viikkoa sitten tehty 18-vuotispäiväkakkumme. Suklaakakkupohja, välissä banaania, vaniljakastiketta ja daimia (joka ei kyllä maistunut..). Päälle buttercream ja loppusilaukseksi MMF ja siitä tehdyt koristeet sekä pursottelua lopulla buttercreamilla (jonka kanssa minun kyllä tuli möhlittyä kun piti kiirehtiä tekemistä etten myöhästyisi koulusta). Mutta erittäin maukas kakku tuli. <3