Jälleen kerran piti leipomani keksejä, ennen kuin muistin miksei niitä kannata itse tehdä: ne menee omaan napaan hujauksessa! Ehkä nyt muistaisin taas olla leipomatta keksejä kuukauteen tai kahteen.. Tämä ohje on Myllyn parhaan. Suklaarusinoita ei kaapista löytynyt, mutta 100g suklaata ja 2dl rusinoita ajoivat saman asian. Nämä tämmöiset keksit on niin maan mainiompia! Pehmeitä mutta silti hieman rapeita. Ja rusinoita med suklaa. :P

814512.jpg

125 g sulatettua voita tai margariinia
1½ dl sokeria
4½ dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
1 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dl suklaarusinoita (150 g)
1 tl soodaa
½ dl kermaa

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille ja painele ne tasaisiksi. Paista 200-asteisessa uunissa 5-10 min. Varo polttamasta suklaarusinoita.

VINKKI: Pääset helpommalla, kun käytät 1 pkt Myllyn Paras Kauramurotaikinaa, johon sekoitat n. 2 dl Suklaarusinoita. Pyörittele seoksesta palloja, joita painat matalaksi ja paistat kuten edellä.