lauantai, 11. elokuu 2007
Suklaarusina-kaurakeksit
125 g sulatettua voita tai margariinia
1½ dl sokeria
4½ dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
1 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dl suklaarusinoita (150 g)
1 tl soodaa
½ dl kermaa
Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille ja painele ne tasaisiksi. Paista 200-asteisessa uunissa 5-10 min. Varo polttamasta suklaarusinoita.
VINKKI: Pääset helpommalla, kun käytät 1 pkt Myllyn Paras Kauramurotaikinaa, johon sekoitat n. 2 dl Suklaarusinoita. Pyörittele seoksesta palloja, joita painat matalaksi ja paistat kuten edellä.
Kommentit