Tuli sitten lehdestä napattua ohje, sisko tahtoi välttämättä tätä kakkua ja kipitti kaupastakin hakemaan parinkymmenen asteen pakkasessa tasan kolme tarvittavaa banaania.:D Hyvää kakkua tuli, ja annos todellakin oli niin suuri, että sain kaksin kappalein. Pakastimeen kiikutin toisen kakun ja toinen on lähes syöty. Minulla ei ole suhde kovin hyvä tuohon toiseen vuokaamme, siksi kuvan kakusta puuttuu 'huippu'. Alan vakaasti uskoa, että sillä vuualla on jotain minua vastaan, kun muilla vuoilla onnistuu.:D

361996.jpg

6 munaa
4 dl sokeria
2 dl kahvia
200 g margariinia
5 dl vehnäjauhoja
8 rkl kaakaota
3 tl leivinjauhetta
4 tl vaniljasokeria
3 tummaksi kypsynyttä banaania

Sulata margariini kuumaan kahviin, jäähdytä seos. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita jauhojen joukkoon muut kuivat aineet. Lisää munavaahtoon kahvirasvaseos, jauhoseos ja lopuksi soseutetut banaanit.
Voitele ja korppujauhota suuri kakkuvuoka ja paista kakkua 175 asteessa reilu tunti. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä, ja se säilyy hyvin.