Tein pääosin Myllynparhaan marjamuffini-ohjeen mukaisesti, lisäsin vain mukaan valkosuklaata ja jätin päältä pois muruseoksen. Helppoja ja nopeita tehdä. Uunista tulleina ihanan rapeita, yön yli levänneinä taasen ihanan meheviä. :)

331599.jpg

2½ dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja1½ dl sokeria1½ tl leivinjauhetta1 tl vaniljasokeria½ dl kookoshiutaleita2 dl mustikoita, herukoita, puolukoita tai vadelmia (100 g)2 kananmunaa75 g voi- tai margariinisulaa1 dl kermaa tai maitoa100 g valkosuklaata Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin. Paista 225 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min kauniin ruskeiksi.