Uskokaa tai älkää tämä tyttö ei ole koskaan tehnyt itse pannaria.:D Ei siksi etten uskonut sen olevan mahtoollista, sekin vaan aina venyi. Nyt sitten piti terveysintoiluni seurauksena päästä tekemään mustikkapannaria tavallisen sijaan. Tuli muuten hyvää ja mehevää.;) Ohje on Arktiset Aromit -esitteestä, myöskin sivuilla paljon hyviä ohjeita marjoista.

834442.jpg

2 munaa
8 dl  maitoa
4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
5 dl  mustikoita
2 rkl sokeria
2 rkl öljyä tai sulatettua margariiniä
 
Vatkaa munien rakenne rikki. Vispilöi muut aineet joukkoon. Lisää lopuksi tuoreet mustikat varovasti joukkoon. Kaada taikina leivinpaperilla peitettyyn tai voideltuun uunipannuun ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea. Ripottele päälle hieman sokeria uunista ottamisen jälkeen.

Huom! Jos käytät pakastemustikoita, sekoita mustikoiden joukkoon 1/2 dl perunajauhoja ennen kuin lisäät ne pannarimassan joukkoon