Nooo, mitäs tähän nyt sanoisi. Älkää tehkö mitään kiireessä ja puoliunessa. Ja lukekaa ohjeet. Useasti. Minulla on paha tapa unohdella asioita ja kiirehtiä hommat uuniin tms. mikä on typerää, mutta minähän olenkin aika eriskummallinen persoona mitä tulee (ainakin) leipomiseen.

Piti tekemäni sitruunahyydyke peruskakkupohjan väliin, mutta kas kun pohjasta tuli niin paksu, ettei kakkua olisi mahtunut täyttämään vuokaan. Piti keksiä siis jotain muuta. Tuloksena oli omasta mielestäni ainakin epäonnistunut sitruunakiisseli (ei mitään hajua millainen sen olisi pitänyt olla, kun liettä kammoksun, joten tulin vain tulokseen 'tämähän näyttää ihan kivalta'). Lisäsin siihen sitten vielä tuorejuustoa jotta se olisi jähmeämpää kakun väliin. Lisäksi pistin väliin myös vadelmahilloa, kun pelottaa että kakku on mauton (tai sitten se johtuu vain siitä, että kaikessa aiemmin on maistunut suklaa).

257228.jpg

Päälle tein hopeatoffee kuorrutuksen Hellapoliisilta ja jopa onnistuin siinä! Koska kammoan myös kermavaahdon tekemistä (olkoonkin että olen tehnyt sitä ehkä kahdesti tai kolmesti elämäni aikana, viimeksi vatkasin sen melkein voiksi..) pyysin äitiä apuun. No aika löröä siitä kuitenkin sitten tuli, teki mieleni parkua kun mikään ei ottanut onnistuakseen. Koristeetkin jäi hankkimatta kun päivällä sinkoiltiin kaupungilla. Joten kakku ei ole ulkonäöllisesti kaunis, huomennahan sitten voi sanoa onko se syötävääkään. Tietysti jälkeenpäin sitä netissä selaa ja ajattelee 'ai noinhan minä olisikin voinut koristella jnejne..' mutta mikäs siinä. Joskus haamaassa tulevaisuudessa uusi kakkuyritys.

Ja yli kuusikymppinen setäkin tulee huomenna käymään. Olisivat ilmoittaneet tulostaan aiemmin niin olisin todellakin tehnyt toisenlaisen kakun. Pääsevätpähän ainakin yllättymään.. Ajattelevat tämän tyttären olevan aika hunningolla tai vastaavaa.