Aiemmin leipomani kakku noudettiin jo pakastimesta sulamaan ja koska uusi kirjaseni sisälti niin paljon kaikkea kivaa, oli täydellinen mahdollisuus soveltaa hieman. Hassua, ettei mieleeni ole aiemmin tullut täyttää kuivaakakkua.. Kakkuhan sekin on.^^  Täytin puolet kakusta (kuten kuvassa näkyy) ja loput kiikutin takaisin pakastimeen, mutta kakku meni kyllä niin nopeaan että olisi ollut sama täyttää koko kakku kerralla.:D Pistän tähän siis täytteen/kuorrutteen ohjeen oikeilla mitoillaan.

376707.jpg


125 g voita
200 g tummaa suklaata
50 g tomusokeria

Sulata suklaa ja voi yhteen, nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon tomusokeri. Vatkaa jäähtynyt seos niin sakeaksi, että sen voi levittää kakulle.

Leikkaa kakku pitkittäin kahtia ja puolikkaat kolmeen kerrokseen. Kokoa palat levittäen palojen väliin kolme neljännestä suklaakreemistä. Peitä kakku lopulla kreemillä, muotoile pintaan haarukalla koristekuvioita (rouhin suklaata niin reilusti että jäivät kyllä kuvioni piiloon.:D) ja painele paahdettuja ja hieman murskattuja mantelilastuja kakun kylkiin (mitä pienempiä lastuja, sitä helpompi kakkua leikata ehjästi). Koristele esim. suklaarouheella.